Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Aura Gold homejuusto, Valio7g24kcal1.4g0g2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.8g2kcal0g0.2g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g97kcal5.8g3.6g6g1.6g
Valittu annoskoko88g48kcal2.9g1.8g3g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g24kcal1.5g0.9g1.5g0.4g
Arvot/100g100g55kcal3.3g2g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675