Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 13g38kcal2.2g6.1g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK3.5g5.6kcal0.7g0g3.1g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g120kcal9.6g12.2g8.4g2.6g
Valittu annoskoko89g60kcal4.8g6.1g4.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g30kcal2.4g3.1g2.1g0.7g
Arvot/100g100g68kcal5.4g6.9g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917