Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g40g10kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g20g36kcal3.8g0g2.4g0g
Siirappi 3g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g112kcal8.8g7.6g5g1.8g
Valittu annoskoko89g56kcal4.4g3.8g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g28kcal2.2g1.9g1.3g0.5g
Arvot/100g100g63kcal5g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052