Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Ruislese 2.1g6kcal0.3g0.6g0.1g0.8g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g6.3g23kcal0.9g3.5g0.5g0.7g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)19g66kcal2.3g13g0.4g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.6g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g380kcal13.2g70.8g2.8g8.6g
Valittu annoskoko89g190kcal6.6g35.4g1.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna44g95kcal3.3g17.7g0.7g2.2g
Arvot/100g100g215kcal7.5g40g1.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948