Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen13g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprika keltainen 13g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)24g4.8kcal0.1g0.8g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g96kcal1.6g7.8g6.2g2.6g
Valittu annoskoko89g48kcal0.8g3.9g3.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g24kcal0.4g2g1.6g0.7g
Arvot/100g100g54kcal0.9g4.4g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174