Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g10g38kcal2.9g0.2g2.8g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g31g6.9kcal0.3g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Seiti fileitä Findus21g15kcal3.3g0g0.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.2g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g10g8.3kcal0.3g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g176kcal14g5.4g10.8g1.6g
Valittu annoskoko89g88kcal7g2.7g5.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g44kcal3.5g1.4g2.7g0.4g
Arvot/100g100g99kcal7.9g3.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168