Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)4.2g8.4kcal1g0.1g0.5g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%14g16kcal2.5g0.4g0.4g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali63g12kcal1.1g1.4g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g73kcal9.2g3.8g2g3g
Valittu annoskoko89g36kcal4.6g1.9g1g1.5g
Annoskoko puolitettuna44g18kcal2.3g1g0.5g0.8g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837