BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu15g10kcal0.3g2.1g0g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 20g6.8kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.7g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g85kcal5.8g5g4.2g1.8g
Valittu annoskoko89g43kcal2.9g2.5g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g21kcal1.5g1.3g1.1g0.5g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.8g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583