Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 16g51kcal1.6g10.3g0.2g0.5g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g17g18kcal3.2g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g18g14kcal0.3g1.2g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl28g8.4kcal1.3g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g225kcal14.8g24.6g7.2g1.8g
Valittu annoskoko89g112kcal7.4g12.3g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g56kcal3.7g6.2g1.8g0.5g
Arvot/100g100g127kcal8.4g13.9g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180