Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g28g11kcal0.4g1.3g0.6g0.7g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g130kcal11.8g4.6g7g2g
Valittu annoskoko89g65kcal5.9g2.3g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna44g33kcal3g1.2g1.8g0.5g
Arvot/100g100g74kcal6.7g2.6g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262