Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow56g11kcal1.7g1.1g0g1.4g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä6.2g11kcal0.2g0.7g0.9g0g
Vuohenjuusto President13g32kcal2.4g0.1g2.5g0g
Valkoviini kuiva 13g8.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g149kcal8.6g4g9.2g2.8g
Valittu annoskoko89g75kcal4.3g2g4.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna44g37kcal2.2g1g2.3g0.7g
Arvot/100g100g84kcal4.9g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744