Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)6.3g7.9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl15g79kcal3.8g1.8g6.3g2.3g
Vehnälese 2.1g4.8kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.9g13kcal0.5g0.1g1.1g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5g3kcal0.5g0.3g0g3.7g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.1g0.2kcal0g0g0g1.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g32g113kcal8.8g0.6g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g514kcal34.4g8.4g38.2g17.6g
Valittu annoskoko89g257kcal17.2g4.2g19.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna44g129kcal8.6g2.1g9.6g4.4g
Arvot/100g100g290kcal19.4g4.7g21.5g9.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320