Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 31g5.3kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Manteli 7.8g48kcal1.9g0.5g4.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g158kcal5.6g3g13.2g3.2g
Valittu annoskoko89g79kcal2.8g1.5g6.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna44g40kcal1.4g0.8g3.3g0.8g
Arvot/100g100g89kcal3.2g1.7g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792