KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g42g59kcal6.7g1g3.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 25g36kcal0.8g7.9g0.1g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g21g14kcal0.6g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g223kcal16.4g23g7g0.4g
Valittu annoskoko89g112kcal8.2g11.5g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna44g56kcal4.1g5.8g1.8g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.2g13g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396