JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 69g86kcal14.4g0g3.1g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g10g23kcal3.2g0.1g1.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g3.7g15kcal1.2g0g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g256kcal38g1.8g10.6g0g
Valittu annoskoko89g128kcal19g0.9g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna44g64kcal9.5g0.5g2.7g0g
Arvot/100g100g144kcal21.4g1g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642