Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha29g53kcal5.2g0g3.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto6g17kcal1.1g0g1.3g0g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)37g11kcal0.4g1.5g0.1g0.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g4g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Ketsuppi, Pirkka2.2g2.3kcal0g0.5g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g1.5g3.2kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g218kcal16g6g13.8g0.6g
Valittu annoskoko89g109kcal8g3g6.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna45g55kcal4g1.5g3.5g0.2g
Arvot/100g100g123kcal9g3.4g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716