Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)15g10kcal2.2g0g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.5kcal0g1.1g0g0.3g
Kurkku, tuore8.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokajogurtti Valio16g15kcal0.7g0.8g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.4g0.5kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.6g5.3kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 17g43kcal1.3g7.4g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g167kcal9g22.4g3.6g2.6g
Valittu annoskoko89g83kcal4.5g11.2g1.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna45g42kcal2.3g5.6g0.9g0.7g
Arvot/100g100g94kcal5.1g12.6g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358