Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.4g47kcal0.1g0.1g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.4g0.3g0.8g
Sokeri 20g83kcal0g20.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 12g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen24g7.9kcal0.8g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g457kcal6.8g80.4g11g2.2g
Valittu annoskoko89g229kcal3.4g40.2g5.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g114kcal1.7g20.1g2.8g0.6g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154