Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 2.4g8.1kcal0.2g1.6g0g0.2g
Kaurahiutale 2.8g11kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Perunamuusi12g10kcal0.2g1.5g0.3g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g20g66kcal2.3g12.9g0.5g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.8g0.1g0.4g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g331kcal8.6g53.2g8.4g5.4g
Valittu annoskoko89g166kcal4.3g26.6g4.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna44g83kcal2.2g13.3g2.1g1.4g
Arvot/100g100g187kcal4.8g30g4.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941