Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g39kcal4.5g0g2.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g19g4.7kcal0.2g0.8g0g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g14g47kcal1.8g9.4g0.3g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Persilja2.8g0.3kcal0g0g0g0.2g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta2.3g11kcal0.9g0g0.7g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g4.7g1.2kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g256kcal17.8g21.4g10.2g2.4g
Valittu annoskoko89g128kcal8.9g10.7g5.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g64kcal4.5g5.4g2.6g0.6g
Arvot/100g100g144kcal10g12g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401