ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g85g173kcal15.2g0g12.7g0g
Fariinisokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.9g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g379kcal30.4g8g25.4g0g
Valittu annoskoko89g189kcal15.2g4g12.7g0g
Annoskoko puolitettuna45g95kcal7.6g2g6.4g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307