Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)30g48kcal5.7g0g2.7g0g
Punajuuri 20g7.7kcal0.2g1.4g0g0.5g
Kaali, valkokaali8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pavut,ruskeat suolaliemess6.8g6.8kcal0.5g1g0.1g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.2kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g160kcal13.4g9.8g6.8g5.2g
Valittu annoskoko89g80kcal6.7g4.9g3.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna44g40kcal3.4g2.5g1.7g1.3g
Arvot/100g100g90kcal7.5g5.5g3.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259