Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai172g604kcal20.7g122.4g3.6g5.2g
Sokeri 169g686kcal0g168.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 16g59kcal2.9g1.8g3.5g4.8g
Voi 100g722kcal1.2g0.4g80.9g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)133g74kcal11.3g6.6g0.3g0g
Pätkis, 18g72g351kcal2.6g43.7g17.9g0g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Taloussuklaa, Fazer66g342kcal2.6g37.1g19.9g3.5g
Voi 33g241kcal0.4g0.1g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g6517kcal111.4g774.2g328.6g27g
Valittu annoskoko880g3259kcal55.7g387.1g164.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna440g1629kcal27.9g193.6g82.2g6.8g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319