Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 400g85kcal3.8g10g1.2g7.6g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper400g1160kcal104g0g84g0g
Ruokaöljy keskiarvo 80g707kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g3904kcal215.6g20g330.2g15.2g
Valittu annoskoko880g1952kcal107.8g10g165.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna440g976kcal53.9g5g82.6g3.8g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672