Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g267g75kcal1.6g15.9g0.5g6.7g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g93g364kcal0.2g90.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g891kcal26.5g181.9g3.1g9.1g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.3g19kcal0.2g4.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g4796kcal95g606.4g217.4g31.8g
Valittu annoskoko880g2398kcal47.5g303.2g108.7g15.9g
Annoskoko puolitettuna440g1199kcal23.8g151.6g54.4g8g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257