Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta106g160kcal17g4.3g8.5g0g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.3g0.2g6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro53g16kcal1.1g2.2g0.3g1.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g426g723kcal85.1g0g42.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.3g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 170g130kcal3.2g26.4g0.3g1.7g
Aromisuola (5g)5.3g3kcal0g0.6g0.1g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g2268kcal229.4g74g115.6g9g
Valittu annoskoko880g1134kcal114.7g37g57.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna440g567kcal57.4g18.5g28.9g2.3g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284