Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore501g140kcal3g28g1g12.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g67g187kcal12.7g0g14.7g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g125g49kcal4.1g3.9g1.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g200kcal3.4g3.4g18.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu58g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g1299kcal59.2g71g83.4g25g
Valittu annoskoko880g650kcal29.6g35.5g41.7g12.5g
Annoskoko puolitettuna440g325kcal14.8g17.8g20.9g6.3g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727