Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)3200g5120kcal608g0g288g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Curry Paste red, Aroy-D120g124kcal4.7g16.8g4.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Herkkusieni säilyke 640g109kcal13.4g1.3g1.9g15.4g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow800g400kcal3.2g96g0.8g0g
Flora culinesse40g296kcal0g0g32.8g0g
Fraiche 5% Valio800g720kcal32g60.8g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Kookosmaito 640g1333kcal12.9g18g136.5g3.1g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g17592kcal1399.2g643.6g1014.6g74.2g
Valittu annoskoko8800g8796kcal699.6g321.8g507.3g37.1g
Annoskoko puolitettuna4400g4398kcal349.8g160.9g253.7g18.6g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586