Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1001g7108kcal7.5g4g800.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1735g5952kcal176.8g1214.3g20.8g60.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 167g144kcal5.2g7.3g10g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1835g2617kcal229.3g5.5g188.1g0g
Anjovis 540g1390kcal156.1g51.9g61.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 667g428kcal21.3g32.2g23.4g0.1g
Purjosipuli1668g317kcal30g40g3.3g35g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Pizzajuusto, valio667g2268kcal166.8g0g173.5g0g
Muna, annos 60g400g351kcal30.3g3.4g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g41210kcal1654g2719g2612.8g195.8g
Valittu annoskoko8800g20605kcal827g1359.5g1306.4g97.9g
Annoskoko puolitettuna4400g10303kcal413.5g679.8g653.2g49g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831