Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 400g276kcal20.2g37.4g1.6g12.4g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Pestokastike, yrttikastike 300g1466kcal24.5g4.3g149.8g12g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1800g2340kcal324g39.6g109.8g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g11375kcal853.6g528.8g650.6g122.2g
Valittu annoskoko8800g5687kcal426.8g264.4g325.3g61.1g
Annoskoko puolitettuna4400g2844kcal213.4g132.2g162.7g30.6g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794