Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1597g11819kcal0g0g1309.6g0g
Sokeri1398g5674kcal0g1396.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1390g1820kcal180.6g6.9g119.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3194g9902kcal543g1724.9g92.6g415.2g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.2g0g0g
Marianne crush 150g1118g4807kcal13.4g961.5g93.9g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g68695kcal1478.2g8335.4g3231.2g868.8g
Valittu annoskoko8800g34347kcal739.1g4167.7g1615.6g434.4g
Annoskoko puolitettuna4400g17174kcal369.6g2083.9g807.8g217.2g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622