Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2039g8277kcal0g2037g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2175g2741kcal239.3g6.5g195.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1299g4459kcal132.4g909.6g15.6g45.5g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g178kcal8.9g5.3g10.4g14.6g
Maitosuklaa 1599g8596kcal162g799.6g527.8g0.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1599g11360kcal12g6.4g1279.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g71357kcal1113.4g7559g4058g121.8g
Valittu annoskoko8800g35678kcal556.7g3779.5g2029g60.9g
Annoskoko puolitettuna4400g17839kcal278.4g1889.8g1014.5g30.5g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254772