Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 4000g3238kcal62.8g673.2g2g120g
Paprika, punainen1600g411kcal14.4g73.6g6.4g32g
Parsakaali brokkoli 1600g561kcal73.9g31.2g4.8g40g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g1600g2720kcal25.6g33.6g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g13860kcal353.4g1623.2g570.4g384g
Valittu annoskoko8800g6930kcal176.7g811.6g285.2g192g
Annoskoko puolitettuna4400g3465kcal88.4g405.8g142.6g96g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462