Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g5607g10653kcal1009.2g0g728.9g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Vesi2670g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g29g73kcal1.8g2.5g6.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g366kcal10.9g74.8g1.3g3.7g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g40g152kcal0.4g36.8g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka53g44kcal1.8g10.1g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g22779kcal2059.4g282.8g1475.6g18.6g
Valittu annoskoko8800g11390kcal1029.7g141.4g737.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna4400g5695kcal514.9g70.7g368.9g4.7g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215