Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3000g542kcal16.8g75g12g21g
Sipulikuutiot rainbow60g6kcal0.9g0.9g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3000g1050kcal30g195g15g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa1500g1200kcal67.5g195g15g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa900g2700kcal207g0g207g0g
Basilika, tuore300g120kcal9.3g15g2.4g11.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17616g11335kcal670.6g977.4g503.4g67.4g
Valittu annoskoko8808g5667kcal335.3g488.7g251.7g33.7g
Annoskoko puolitettuna4404g2834kcal167.7g244.4g125.9g16.9g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511