Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit3200g672kcal105.6g60.8g0g80g
Kukkakaali, pakaste, Apetit4000g680kcal64g88g8g76g
Voi 720g5223kcal8.6g2.9g585.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g896g2509kcal170.2g0.3g197.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17632g18168kcal696.8g304g1581g312g
Valittu annoskoko8816g9084kcal348.4g152g790.5g156g
Annoskoko puolitettuna4408g4542kcal174.2g76g395.3g78g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584