Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)450g585kcal94.5g2.3g22.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g150g194kcal6.3g7.6g15g0g
Juustoraaste emmental punaleima188g731kcal54.4g0g56.2g0g
Tilli, tuore 56g17kcal2.1g0.5g0.4g1.2g
Ruohosipuli 23g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g3072kcal315.4g22.6g188.4g3.8g
Valittu annoskoko882g1536kcal157.7g11.3g94.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna441g768kcal78.9g5.7g47.1g1g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096