Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)90g172kcal10.8g21g4.2g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g300g449kcal47.9g12g24g0g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Kalaliemi Maggie, annos 5g7.5g20kcal0.8g1.8g1g0g
Ruohosipuli, tuore75g20kcal1g2.8g0.4g0.8g
Soijakastike 90g54kcal4.6g8.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g1612kcal144.4g113.4g60.8g15g
Valittu annoskoko882g806kcal72.2g56.7g30.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna441g403kcal36.1g28.4g15.2g3.8g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676