Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 16g12kcal2.1g0.2g0.1g1.1g
Voi ingman32g231kcal0g0g25.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 321g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 167g573kcal17g116.9g2g5.8g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g334g1119kcal40.1g220.5g8g27.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g3933kcal118.4g690.6g71.6g68.6g
Valittu annoskoko882g1967kcal59.2g345.3g35.8g34.3g
Annoskoko puolitettuna441g983kcal29.6g172.7g17.9g17.2g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565