Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 560g354kcal16.8g26.9g19.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta182g655kcal23.7g127.4g3.8g6.4g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g2574kcal112.2g309.6g94.8g12.8g
Valittu annoskoko882g1287kcal56.1g154.8g47.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna441g643kcal28.1g77.4g23.7g3.2g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.6g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356