Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 350g99kcal3.7g15.1g0.7g7.2g
Sianliha keskiarvo 263g573kcal48g0g42.8g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Paprikajauhe 5.3g17kcal0.8g1g0.7g2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 131g512kcal2.8g2.9g55.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g2640kcal113.4g49.2g218.2g22.8g
Valittu annoskoko882g1320kcal56.7g24.6g109.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna441g660kcal28.4g12.3g54.6g5.7g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824