Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g584g397kcal9.3g87g0.6g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow35g47kcal2.6g4.2g2.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)117g99kcal1.2g4.1g8.2g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)58g152kcal15.2g0.9g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g1391kcal56.6g192.4g41.8g0g
Valittu annoskoko882g696kcal28.3g96.2g20.9g0g
Annoskoko puolitettuna441g348kcal14.2g48.1g10.5g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438