Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1540g5041kcal156.9g1022.6g16.9g51.6g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g1680g1764kcal319.2g8.4g50.4g0g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g98g102kcal7.7g16g0.6g2g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g1750g1400kcal26.3g117.3g87.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 840g1055kcal92.4g2.2g75.8g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2800g840kcal128.8g53.2g8.4g44.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g22383kcal1462.6g2439.4g703.2g196.8g
Valittu annoskoko8820g11192kcal731.3g1219.7g351.6g98.4g
Annoskoko puolitettuna4410g5596kcal365.7g609.9g175.8g49.2g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180