Rottatouille

Raaka-aineet
2 punasipulia
3 paprikaa (punainen, keltainen ja vihreä)
1-2 kesäkurpitsa
1 iso munakoiso
oliiviöljyä
1 prk kuorittuja tomaatteja
1 prk paseerattua tomaattia
2 laakerinlehti
6 valkosipulin kynttä
basilikaa melko reilusti
mustapippuria myllystä
rosmariinin oksa tai pari
1 tl hienoa merisuolaa
reilusti
tuoretta persiljaa viimeistelyyn.

Pese kesäkurpitsat ja munakoisot, niitä ei ei kuorita.

Pese myös paprikat ja poista niistä siemenkodat.

Paloittele kaikki kasvikset n. 2cm kuutioiksi.

(paprikat voi halutessa paahtaa kuumassa uunissa nopeasti).

Kuullota sipulilohkoja kuumassa rautapadassa öljyssä.

Lisää muut kasvikset ja kuullota myös niitä.

Lisää sitten kasvisten joukkoon pataan suola, mausteet ja tomaatit, anna hautua hiljalleen, välillä sekoitellen n. 30 min. kannella peitettynä.

Lisää pinnalle loppuvaiheessa silputtu persilja.

100g on noin 40 kaloria

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Flasque
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1797g485kcal23.4g86.3g3.6g30.6g
Paprika, punainen1348g346kcal12.1g62g5.4g27g
Kesäkurpitsa449g76kcal1.8g11.2g2.7g3.1g
Munakoiso 3595g804kcal18g111.4g7.2g89.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g674g137kcal4g25.6g2g9.4g
Tomaatti paseerattu(Pomi)899g207kcal11.7g35.9g1.8g6.3g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g4179kcal147g675g45.8g334g
Valittu annoskoko8820g2089kcal73.5g337.5g22.9g167g
Annoskoko puolitettuna4410g1045kcal36.8g168.8g11.5g83.5g
Arvot/100g100g24kcal0.8g3.8g0.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319664