Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2100g379kcal11.8g52.5g8.4g14.7g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g2800g1120kcal42g126g56g70g
Sipuli 1120g339kcal14g53.8g2.2g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g12972kcal1199.6g464.6g693.2g207.4g
Valittu annoskoko8820g6486kcal599.8g232.3g346.6g103.7g
Annoskoko puolitettuna4410g3243kcal299.9g116.2g173.3g51.9g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262