Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g120g156kcal24g0g7.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g125g313kcal23.8g0g27.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1766g1110kcal99.8g35.6g70g3.8g
Valittu annoskoko883g555kcal49.9g17.8g35g1.9g
Annoskoko puolitettuna442g278kcal25g8.9g17.5g1g
Arvot/100g100g63kcal5.7g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929