Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 182g138kcal3.4g28.2g0.4g1.8g
Seiti pakaste 105g82kcal18.5g0g0.7g0g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g10g13kcal0.4g2.2g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 455g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g47g19kcal0.4g2.9g0.1g1.3g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g54g24kcal1.6g2.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1768g624kcal49.2g74.4g10.8g7.6g
Valittu annoskoko884g312kcal24.6g37.2g5.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna442g156kcal12.3g18.6g2.7g1.9g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442