Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit3206g673kcal105.8g60.9g0g80.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit4007g681kcal64.1g88.2g8g76.1g
Voi 721g5232kcal8.6g2.9g586.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g898g2513kcal170.5g0.3g197.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g18200kcal698g304.6g1583.8g312.4g
Valittu annoskoko8832g9100kcal349g152.3g791.9g156.2g
Annoskoko puolitettuna4416g4550kcal174.5g76.2g396g78.1g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584