Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit3996g679kcal63.9g87.9g8g75.9g
Nakki, keskiarvo 959g2237kcal109.3g11.1g197.6g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g240g1295kcal0.5g0.7g143.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g139.9g2.4g7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3197g1055kcal105.5g156.7g0g0g
Aurajuusto240g815kcal48g0g69.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g13534kcal695.2g792.6g842.8g166g
Valittu annoskoko8832g6767kcal347.6g396.3g421.4g83g
Annoskoko puolitettuna4416g3384kcal173.8g198.2g210.7g41.5g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140