Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1921g3189kcal365g0g192.1g0g
Kaali, valkokaali2401g507kcal28.8g81.6g4.8g50.4g
Kesäkurpitsa zucchini 2641g477kcal14.8g66g10.6g18.5g
Purjosipuli 961g220kcal17.4g23.1g1.9g20.2g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g216g182kcal9.3g41.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu24g19kcal0.4g4.3g0.2g0.5g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow72g648kcal0g0g72g0g
Hunaja 72g238kcal0.4g58.2g0g0g
Hunaja 34g111kcal0.2g27.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g11235kcal874.6g610.8g563.8g184.2g
Valittu annoskoko8832g5617kcal437.3g305.4g281.9g92.1g
Annoskoko puolitettuna4416g2809kcal218.7g152.7g141g46.1g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821